Dato Lørdag d. 18. juni 2022, kl. 14:00
Sted Kastrup Kirke, Kastruplundgade 5, 2770 Kastrup
Koncert med de rytmiske kor "Beat That Blue" og "Untamed Vocals"

ModLys – en koncert i årets lyseste uge

To kor leder os den sidste vej mod årets lyseste dag, når Beat That Blue og Untamed Vocals synger dobbeltkoncert i Kastrup Kirke. Musikken vil give os rolige og mørke toner, med tid til eftertænksomhed, og lyse ekspressive sange, som løfter og skaber glæde.

Untamed Vocals er en vokalgruppe fra Islands Brygge på ca. 10 personer, der synger 5-10-stemmige vokalarrangementer og blander populærmusik og nordisk klang med improvisation. Nogle sange har en meditativ stemning, mens andre har sprudlende energi.

Beat that Blue er et kor fra Valby med over 30 sangere, som synger pop og rock og gør det med stor energi og glæde. Sangene er 4-6-stemmige, og de kommer både omkring Prince, Agnes Obel, Adele og Björk.

Koncerten er ledet af Stephan Haagensen, som er uddannet i rytmisk korledelse ved musikkonservatoriet i Aalborg og synger tenor i Kastrup Kirke.

Fri entré.